E – Ennaltaehkäisy

Ennaltaehkäisyn vaihe aloitetaan kun positiivista kehitystä on tapahtunut ja on jo löydetty joitain toimivia toimintatapoja. Tämän kohdan tarkoituksena on koota prosessin aikana kerätty tieto ja kokemukset yhteen siten, että haastavan käyttäytymisen esiintyessä jatkossa osataan kiinnittää huomiota oleellisiin asioihin. Saatu tieto ja kokemus kootaan yhteen esimerkiksi HAASTE-passin avulla. HAASTE-passi edesauttaa tiedonsiirtoa eri ympäristöjen ja ihmisten välillä. Tutustu HAASTE-passiin.

Alla oleva lomake ohjaa HAASTE–prosessin toteuttamisessa. Voit vastata kysymyksiin lomakkeelle ja joko tulostaa sen tai lähettää sen sähköpostiisi.

  Miten uusia opittuja taitoja pidetään yllä ja hiotaan tulevaisuudessa?

  
  

  Miten haastavaa käyttäytymistä seurataan jatkossa?

  
  

  Anna sähköpostiosoite johon haluat lomakkeen tiedot lähetettävän. Sähköpostiosoite on pakollinen vain kun haluat tiedot lähetettävän sähköpostiisi.

  Sähköposti (pakollinen)

  Voit myös tulostaa lomakkeen tiedot alla olevasta tulostus-painikkeesta. Huomaathan, että jos lähetät tiedot sähköpostiisi, kentän tiedot häviävät ja et pysty tämän jälkeen tulostamaan lomaketta sivustolta (voit tulostaa kuitenkin sähköpostiisi tulleen mailin). Jos haluat sekä tulostaa että lähettää tiedot sähköpostiisi, tulosta lomake ensin ja lähetä tiedot tämän jälkeen sähköpostiisi.

  Tulosta lomake

  Leave Yours +

  No Comments

  Comments are closed.

  • Comments are Closed